dr. kachelmann sára

Dr. Kachelmann Sára

Szájsebész szakorvos csapata

Az AmonDent fogászat várja Önt Budapesten a 7. kerületi rendelőjében.


Fogorvos, szájsebész (dentoalveoláris sebész) szakorvos

Rendelési Idő

MONDAY
08:00-18:30
TUESDAY
08:00-14:00
WEDNESDAY
08:00-16:00
THURSDAY
08:00-16:00
FRIDAY
08:00-16:00


KAPCSOLAT
dr. Kachelmann Sára profil fotó

dr. Kachelmann Sára


2011-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, később a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának dentoalveolaris sebész rezidens képzésén vettem részt. Gyakorlati időm letelte után kiválóan megfelelt érdemjeggyel teljesítettem a dentoalveolaris sebész szakvizsgát. Itt a mai napig szakorvosként felvételes ügyeletet teljesítek. 2016-ban laser dentist képesítést szereztem, és megnyitottam saját fogászati, implantológiai és szájsebészeti praxisomat, mindemellett 2018-tól a Szent Rókus Kórház szájsebészeti szakambulanciáján is dolgoztam.

A munka mellett folyamatosan további tanulmányokat végzek: 2020-ban csatlakoztam a DVI (disaster victims identification) azonosító csoporthoz, jelenleg igazságügyi szakértőjelölt vagyok, mindemellett mentőápolói szakvizsgát is szereztem. Hiszek az egész életen át tartó tanulásban, csak mindent átfogó ismeretekkel felvértezve gyógyíthatjuk az embert.

Keressenek bizalommal!

Dentálhigiénia

Rendelési Idő

MONDAY
08:00-18:30
TUESDAY
08:00-14:00
WEDNESDAY
08:00-16:00
THURSDAY
08:00-16:00
FRIDAY
08:00-16:00


KAPCSOLAT
Csizmadia Judit dentalhigiénikus

Csizmadia Judit


11 éve dolgozom a fogászati ellátásban. Asszisztensként kezdtem a pályafutásom, majd elvégeztem a klinikai-fogászati higiénikus képzést. Több ezer dentálhigiéniai kezelés van a hátam mögött. Fontosnak tartom, hogy a pácienseim elégedetten, széles mosollyal az arcukon távozzanak tőlem. A precizitást és az alaposságot tartom fő erényeimnek. Továbbképzések látogatásával fejlesztem tudásom, hogy naprakész legyek az új technikák/technológiák elsajátításában. Célom, hogy pácienseimben az esetleges félelmeiket eloszlassam a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.

Keressenek bizalommal!


Fogszabályozás

Rendelési Idő

MONDAY
08:00-18:30
TUESDAY
08:00-14:00
WEDNESDAY
08:00-16:00
THURSDAY
08:00-16:00
FRIDAY
08:00-16:00


KAPCSOLAT
Dr. Kluszka Laura


2015-ben – szakvizsgám megszerzése után – több budapesti privát klinikán és külföldön is szereztem tapasztalatot, ahol nagyszámú felnőtt és gyermek beteget láttam el fogszabályozó szakrendelésen. Kiemelt jelentőségűnek tartom a kezelések teljes átbeszélését, hogy azok menetét, opcióit a páciens igényeinek megfelelően alakítsuk ki.

Tájékoztatom kedves pácienseimet, hogy az AmonDent fogászati rendelő  és a KLDENT fogszabályzó szakrendelés ugyanazon a címen és rendelőben található.

Keressenek bizalommal!


AmonDent szájsebészet vélemények

AMIT A PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


people-girl

Fogkő eltávolításon és fogfehérítésen vettem részt a rendelőben. A szolgáltatás hibátlan!:) Az előtte utána fotón látható különbség kiemelkedő! Ilyen odafigyelően és kellő alapossággal működő rendelő lehetne több helyen! 🙂


simon signo

people-man

A doktornő megmentette a szemfogamat, gyökérkezeléssel és gyökértöméssel, ráadásul az elvégzett munkájára két év garanciát is adott!


zoldreti signo

people-4

A mindennapi élethez fontos, hogy az embernek legyen egy jó ügyvédje, egy jó autószerelője és egy jó fogorvosa.🙂 Szerencsére én a fogorvost megtaláltam a doktornő személyében. Többféle fogászati beavatkozáson átestem és mindegyik remekül sikerült, köszönhetően a precíz, gondos munkájának.


buzek signo

Dr Jenna’s

OFFICIAL CV

 • Work experience
 • Medical checkups
 • Awards & Honours
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Nam quis elementum nisl.
 • Maecenas vel ex a risus varius vehicula.
 • Nulla ornare nec orci quis mollis.
 • Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.
 • Donec sodales ante lectus, ut efficitur diam lobortis sagittis.
 • Ut eu iaculis mi. Integer vel nibh vitae urna feugiat pulvinar.
 • Cras aliquam tortor vel metus iaculis laoreet.
 • Curabitur ultrices nisi dictum, malesuada nulla vitae, porttitor dolor.
 • Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec sed justo in lorem cursus auctor quis eget nisl. Sed rutrum leo non ante ullamcorper, nec tincidunt ligula lacinia. Donec imperdiet metus eu ligula pretium aliquam. Donec venenatis metus id iaculis mattis. Praesent auctor ut eros eget cursus. Nullam non augue ut augue posuere tristique. In lectus tortor, eleifend at erat ut, volutpat molestie diam. Sed laoreet ante sit amet lacus pretium, ut dictum augue rutrum. Pellentesque maximus porttitor lorem quis tincidunt. Etiam luctus ipsum ut eleifend eleifend. Pellentesque et sapien sagittis, mattis orci quis, auctor dolor. Curabitur posuere, ex nec lobortis ultricies, ipsum urna tempus quam, condimentum placerat ipsum risus non risus. In iaculis lacus purus, id iaculis ex venenatis ac. Ut facilisis massa et purus ornare pharetra. Pellentesque ornare consequat varius.

 • Praesent blandit volutpat eros vel egestas.
 • Mauris ac sem a turpis dictum tristique. Donec et suscipit eros.
 • Cras porttitor eros dui, et condimentum sapien auctor ac.
 • Nam maximus tellus odio, in placerat lorem varius a.
 • Phasellus sit amet nulla diam.
 • Aliquam imperdiet, urna at lobortis blandit, metus justo vestibulum eros, a vulputate augue odio condimentum tortor.
 • Vivamus nec ullamcorper nisl, ut molestie elit.
Lépj kapcsolatba velünk!

Elérhetőségek


Budapest belvárosában a 7. kerületben található impozáns fogászati rendelésünkön vája Önt dr. Kachelmann Sára szájsebész szakorvos és csapata


IDŐPONTFOGLALÁS

Telefon:
06 30 556 6000FOGÁSZATI RENDELŐ

Budapest, 7. kerület
Rottenbiller u. 5/b.
Kövess minket!

Közösségi médiaCopyright by AmonDent 2022. All rights reserved.

Amondent-footer-logo