Miben tudunk segíteni?

SZOLGÁLTATÁSAINK

AmonDent fogorvosi és szájsebészeti rendelő

Fogászati kezelések


hidegfényes fogfeherítés

Dentálhigiénia

FOGFEHÉRÍTÉS


Az orvosi rendelőben végzett fogfehérítés teljesen fájdalommentes és biztonságos kezelés. Alapja az úgynevezett hidegfény eljárás, mely sem a fog gyökereit, sem a zománcot nem károsítja.


AirFlow fogászati homokfúvás

Dentálhigiénia

FOGÁSZATI HOMOKFÚVÁS


A homokfúvás egy speciális készülék segítségével történik. Ezzel fújunk nagy nyomáson az érintett fogakra egy kevert anyagot, ami vízből, levegőből és egy igen apró szemcséjű homokporból áll.


ultrahangos fogkő eltávolítás

Dentálhigiénia

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS


Bár sokan ódzkodnak tőle a régebbi verziók miatt, a fogkő eltávolítása egyáltalán nem fájdalmas, még csak kellemetlennek sem mondható beavatkozás.


tömött fog esztétikai töméssel

Konzerváló fogászat

FOGTÖMÉS


A lyukas fog esztétikailag zavaró, érzékenységgel és fájdalommal járhat. Amennyiben sokáig kezeletlenül hagyjuk, az még nagyobb problémát okozhat.több fog pótlása

Általános fogászat

FOGPÓTLÁS


Akár egy, akár több fogat veszítünk el, segítségül hívhatjuk a fogpótlások adta lehetőségeket: fogkorona, fogbetét (inlay, onlay), préskáremia héj, kivehető fogsor.


fog implantátum

Implantológia

FOG IMPLANTÁTUM


A fog implantátum egy olyan mesterséges foggyökér, melyet szájsebészeti eljárás keretein belül helyez a csontba a szakorvos.


fog eltávolítás

Szájsebészet

FOGHÚZÁS


Ha egy fog már nem megmenthető, akkor a fog eltávolítása igencsak fontossá válik, hiszen gócokat és gyulladásokat is eredményezhet a szervezetünkben.


bölcsességfog eltávolítás műtéttel

Szájsebészet

BÖLCSESSÉGFOG ELTÁVOLÍTÁS


Mivel többféle probléma is lehet vele, ezért nagyon gyakori, hogy ki kell húzni. Ennek tökéletes megoldása a bölcsességfog szájsebészeti eltávolítása.törött fog és foggyökér eltávolítás

Szájsebészet

FOGGYÖKÉR ELTÁVOLÍTÁS


A foggyökér eltávolítása előtt egy panoráma röntgen készül, majd helyi érzéstelenítést követően a szóban forgó terület feltárása következik. Gyulladás esetén a seb kitisztítása és a gyulladt szövetek eltávolítására is sor kerül.


gyökércsúcs rezekció röntgen felvétel

Szájsebészet

GYÖKÉRCSÚCS REZEKCIÓ


A gyökércsúcs rezekció egy olyan szájsebészeti eljárás, melynek során a fog gyökerének egy részét, vagyis a gyökércsúcsot távolítjuk el, a gyökér körüli gyulladt szövetekkel együtt.


fogtályog - tályog az ínyen

Szájsebészet

TÁLYOG MEGNYITÁS


A fogtályog erős fájdalmakkal, duzzanatokkal jár, és nem várt szövődményt is tartogathat számunkra. Az incisió, azaz a fogtályog megnyitása ezen segít.


ínyplasztika előtt

Szájsebészet

ÍNYPLASZTIKA


Ínyünk rendkívül sokrétű szerepet tölt be szánk egészségi állapotának megőrzésében. A fogíny visszahúzódása, ínymosoly és fognyaki érzékenység esetén lehet segítségünkre az ínyplasztika.ínysorvadás

Fogágybetegség, ínysorvadás

PARODONTOLÓGIA


Amennyiben a fogágybetegséget, ínysorvadást nem kezeltetjük időben, akkor sajnos olyan komolyabb gondokhoz vezethet, mint a fogak kilazulása, legrosszabb esetben pedig elvesztése. Parodontológia kezeléssel a fogágy, valamint az íny betegségei azonban megállíthatóak!


Gyökérkezelés illusztráció

Endodoncia

GYÖKÉRKEZELÉS


Amikor a fog belseje elhalt, a gyökérkezelés az egyetlen lehetőség, hogy ne kelljen eltávolítani a fogunkat. Célja, hogy megmentse a fogunkat ahelyett, hogy eltávolítsák azt. Azonban ehhez időben kell felkeresni a fogorvosi rendelőt!


fogaszáti panoráma röntgen

Képdiagnosztika

PANORÁMA RÖNTGEN


A digitális fogászati röntgen diagnosztika egy olyan fejlett technológia, mely akár perceken belül képes egy teljes, kétdimenziós körképet készíteni az összes fogunkról.


fogszabályozás

Esztétika

FOGSZABÁLYOZÁS


Dr. Kluszka Laura gyermek és felnőtt fogszabályozó szakorvos rendelése nemzetközi tapasztalattal. Hagyományos és láthatatlan kivehető fogszabályozás korszerű eszközökkel.


Jelentkezne fogászati kezelésre?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK, FOGLALJON IDŐPONTOT

Most aktuális

Fogászati BLOG


2023.08.28.

A fogfájásnak elég szerteágazó okai lehetnek. Természetesen a legfontosabb lépés, hogy felkeressük fogorvosunkat, akinek segítségével kideríthető, hogy mitől indult útjára ez a kezdetben csak kellemetlen, majd akár egyre inkább kínzó érzés.

2023.08.24.

Annak nézünk utána, hogy milyen jelenségekre lehet számítani a foghúzás utáni gyógyulás során, mi az, ami normális és mikor kell inkább felkeresnünk fogorvosunkat kontroll céljából.

2023.07.24.

Várható kellemetlenségek és esetleges fájdalmak foghúzás után, – milyen mértékű fájdalmakra lehet számítani, és pontosan mennyi ideig normális mindez? Hogyan kezeljük, és mik a foghúzás utáni fertőzés jelei?

Copyright by VKMD Kft. 2022. All rights reserved.

Amondent-footer-logo